1. Dlc-personages Marvel's Avengers krijgen optionele battle pass

Dlc-personages Marvel's Avengers krijgen optionele battle pass

Hero Card Challenge

De dlc-personages in Marvel's Avengers gaan gepaard met een optionele battle pass, genaamd Hero Challenge Cards. Dat maakte Square Enix onlangsbekend.

Elke Hero Challenge Card kost omgerekend 10 euro (1000 credits) en bevat 40 tiers met verschillende beloningen. Zo verdienen spelers verschillende grondstoffen, credits, units, naamkaarten, emotes en outfits. Square Enix zegt de Hero Cards gratis beschikbaar te maken voor alle lanceerpersonages.

Ook vertelt de uitgever hoe de in-game winkels werken, die op verschillende locaties in de game te vinden zijn. Daar kunnen spelers betalen met units, die enkel in de game te vinden zijn, en credits, die ook kunnen worden aangeschaft met echt geld. Die laatste valuta is alleen geldig in de marketplace, waar spelers zeldzame outfits en emotes kunnen kopen.

Marvel's Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Een gratis update naar de PlayStation 5- en Xbox Series X-versie wordt ook beschikbaar.

Avengers

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • In-game aankopen gadverdamme
 • @RiRi

  Nogmaals het is niet verplicht en gaat hier alleen over cosmetische dingen. Coins kun je gewoon verdienen door te spelen.
 • @LosPilotas ja dat zeggen ze allemaal maar ik ga geen 20-30 uur grinden voor een skin.
  En die games worden expres zo grindy gemaakt zodat mensen hun portomenee trekken.
  Dus jij vindt het niet erg om een game voor 60 euro te kopen dan vervolgens een battle pass te moeten kopen. En dan heb je waarschijnlijk zo'n winkeltje die elke week nieuwe aanbiedingen heeft zodat als je iets echt wil keihard moet grinden of tog je pinpas trekken want ja het is maar voor 1 week in de winkel.
  Ik vind dit zulke smerige zaken doen ik mis de tijd waarin in 60 euro op tafel gooide en gewoon de hele game had zonder gezeik of achterbakse manieren om tog nog een beetje geld uit je te trekken.
 • @rpenning

  Dit dus, of 5 uur aaneenvolgend grinden voor een item dat tijdelijk beschikbaar is of gewoon kopen voor paar euro. Neemt gewoon de lol weg. Doe dan harde challenges die veel skill/tijd vergen om te halen..
 • @rpenning

  Wie zegt dat dit verplicht is? Iedereen mag zelf bepalen wat ze doen, als mensen skins kopen op fortnite is het allemaal ok? Daar betaal je soms 20 euro voor een skin.. Het gaat hier gwn om cosmetische spullen. Nieuwe Heroes en DLC komen gwn gratis, dat is toch wat we willen. Speel het spel al sinds vrijdag en wow wat een singleplayer ervaring.
 • @LosPilotas
  Hoe doe je dat? Spelen sinds vrijdag 😜 Ik ga eerst Tony Hawken en daarna koop ik deze game.z
 • @LosPilotas wow wow nu vergelijk je een 60 euro game met fortnite een free to play game. Dat is niet de bedoeling jongeman XD ik snap wat je bedoelt maar tegenwoordig zijn die spellen speciaal ontwikkeld door een team of experts om het zo grindy mogelijk te maken. Waar is de tijd gebleven dat je 60 euro betaald en een compleet spel krijgt plus gratis updates zoals Sony dat doet en die maken genoeg geld. Het zijn gewoon smerige praktijken om geld uit je te harken ik haar het en zal ze vast mijn geld niet geven!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren