1. Crash Team Racing-remake wordt mogelijk donderdag onthuld

Crash Team Racing-remake wordt mogelijk donderdag onthuld

Wellicht op The Game Awards

Er wordt op The Game Awards mogelijk een remake of remaster van Crash Team Racing getoond.

PlayStation Access-presentator Hollie Bennett ontving een stel pluche dobbelstenen met de tekst "glijden in The Game Awards op 6/12". De dobbelstenen lijken op de stenen die gebruikt werden in de oorspronkelijke reclame van Crash Team Racing.

De meestal betrouwbare website Eurogamer meldt te hebben geleerd dat Activision later deze week inderdaad een remake van Crash Team Racing wil aankondigen.

De game verscheen oorspronkelijk in 1999 op PlayStation en werd ontwikkeld door Naughty Dog. In het spel racen diverse personages uit de Crash Bandicoot-reeks in karts, vergelijkbaar met Mario Kart. The Game Awards worden in de nacht van donderdag op vrijdag gehouden om 2:30 uur Nederlandse tijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Holy shit! Sinds de release van de remasterd crash ben ik al aan het wachten op ctr! Vroeger aardig wat uurtjes gespeeld

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren