1. God of War-documentaire moet blik achter de schermen geven

God of War-documentaire moet blik achter de schermen geven

Trailer van de documentaire is al uit

Er is een documentaire in de maak die draait om de ontwikkeling van het vorig jaar uitgekomen God of War.

Dat werd aangekondigd op PlayStation Blog met een trailer. De volledige documentaire gaat God of War: Raising Kratos heten en toont hoe Sony Santa Monica de game heeft ontwikkeld. Regisseur Cory Barlog, de studio en de acteurs en actrices die de rollen van Kratos, Atreus en Freya in de game vertolken worden gevolgd.

"Het is passend voor het éénjarige jubileum. We vinden het geweldig dat we een blik achter de schermen kunnen geven bij Santa Monica Studio", aldus game development head van Sony Worldwide Studios America, Scott Rhode, op PlayStation Blog. De volledige documentaire moet "zeer binnenkort" op YouTube verschijnen.

In een tweet liet Cory Barlog weten dat een scène in de trailer van de documentaire van een ongebruikte teaser van de game is. De nieuwe God of War zou oorspronkelijk namelijk een teaser krijgen in het in 2015 verschenen God of War 3 Remastered. Dit ging uiteindelijk niet door wegens tijdsgebrek.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt me erg interessant om te zien. Erg knap hoe ze deze game zo goed weg hebben kunnen zetten. Kunnen EA en Ubisoft nog wat van leren, met al het uitmelken dat zij doen.
  • Ik was er eerst echt huiverig voor omdat het totaal een andere game is dan de voorgaande delen zelfs de basis is totaal anders en gelukkig is het goed uitgepakt. Dit betekent overigens niet dat alle games nu 100 % moeten veranderen. Voor sommige games is het al genoeg om van action/stealth naar rpg/stealth te switchen maar de basis te houden zoals die al is van day one ( don't fix something that ain't brokken) om weer jaren vers te zijn.

    Hopelijk zien we binnen 2 jaar een vervolg, ik heb meer Kratos nodig in mijn leven.
  • @Meta_coola
    Ik zie zelf liever meer vernieuwing in games, anno 1800 is ook gewoon een nieuwe skin op 2205 en valt echt tegen.
  • Laat God of wars naar xbox x komen oké please….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren