1. Doe mee aan het Splatoon 2 Dutch Championship!

Doe mee aan het Splatoon 2 Dutch Championship!

Nintendo zoekt de beste Splatoon-spelers van Nederland

Binnenkort vindt het Splatoon 2 Dutch Championship plaats en Nintendo roept de beste Splatoon 2-spelers op om mee te doen. De winnaars krijgen een plaats in het Splatoon 2 European Championship.
Splatoon 2 - Octo Expansion

Deelnemen is zowel offline als online mogelijk en de grote finale van het Nederlandse kampioenschap vindt plaats op de zondag van Firstlook Festival. Zowel op zaterdag als zondag nemen acht teams op de beursvloer het tegen elkaar op om zich hiervoor te plaatsen. Mocht je mee willen doen, stuur dan voor 1 oktober een mailtje naar event@nintendo.nl.

Het is ook mogelijk om je online te plaatsen tijdens de online kwartfinales op zaterdag 30 september. Via deze link kunnen teams zich inschrijven.

Check de website van Nintendo voor meer informatie over inschrijven. Mocht je nog op zoek zijn naar een team, dan biedt de Discord van Splatoon 2 Benelux wellicht een uitkomst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Serieuze vraag; biedt deze game genoeg diepgang dat je ook echt een groot impact h3bt als je echt goed bent? Gameplay ziet er namelijk altijd hetzelfde eruit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren