1. Doe mee met het F1 Race Event en win F1 2019

Doe mee met het F1 Race Event en win F1 2019

Bij één van de vijf MediaMarkt-vestigingen

Eind juni komt F1 2019 uit. Om dat te vieren houdt MediaMarkt een spannende wedstrijd. Zet in een van de vestigingen de snelste tijd neer en maak kans op de game en een Thrustmaster-racestuur!

Formule 1 is weer helemaal terug, niet in de laatste plaats door de prestaties van onze eigen Max Verstappen en het aankomende circuit in Zandvoort. Wat is er nog leuker dan kijken naar een spannende F1-wedstrijd? Zelf meedoen natuurlijk! In F1 2019 zitten alle officiële teams en coureurs van dit seizoen. Ook zijn alle 21 races terug te vinden. Daarnaast is ook de FIA Formula 2 Championship, de competitie onder F1, aanwezig!

Zet de beste tijd neer tijdens het F1 Race Event

In vijf verschillende vestigingen op verschillende middagen houdt MediaMarkt het F1 Race Event. Als je tijdens een van deze middagen de snelste tijd neerzet op het Spa-circuit in F1 2019, maak je kans op diverse prijzen. In deze vestigingen kun je op bepaalde middagen meedoen:

• MM Arena, 28 juni – 16:00 t/m 19:00
• MM Breda, 29 juni - 12:00 t/m 15:00
• MM Cruquius, 30 juni – 13:00 t/m 16:00
• MM Ekkersrijt, 6 juli - 12:00 t/m 15:00
• MM Hengelo, 7 juli – 13:00 t/m 16:00

Behoor jij tot één van de drie snelste racers in een vestiging? Dan ontvang je F1 2019 voor een platform naar keuze – PlayStation 4, Xbox One of PC.

Maar het wordt nog mooier: de snelste racer van alle vestigingen bij elkaar ontvangt een Thrustmaster T150RS-racestuur ter waarde van 150 euro, specifiek ontwikkeld voor de PS4! Xbox One- en pc-gamers maken kans op de Thrustmaster TMX Force Feedback Pro. Dankzij de indrukwekkende force feedback en de mooie afwerking liggen deze stuurtjes heerlijk in de hand en waan je je echt op de racebaan.

Om mee te doen met de wedstrijd, hoef je alleen maar op één van bovenstaande data bij de betreffende vestiging naar binnen te lopen. Je hoeft je niet in te schrijven. Kom gewoon langs en doe mee om kans te maken!

F1 2019 en diverse racestuurtjes koop je bij MediaMarkt

F1 2019 is vanaf 28 juni natuurlijk ook te koop bij MediaMarkt. De Anniversary-editie is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc en bevat twee extra klassieke wagens om in rond te scheuren.

Koop F1 2019 hier.

Racegames komen écht tot leven met een racestuur. De Logitech G29 Drive Force bijvoorbeeld heeft uitstekende Force Feedback, waardoor je elke bocht die je neemt voelt. Met een stuurwielrotatie van 900° voelt het net alsof je echt in een auto zit.

Koop de Logitech G29 Drive Force hier.

Een goed alternatief is de Thrustmaster TMX Force Feedback, speciaal ontwikkeld voor de Xbox One. Het stuurtje heeft uitmuntende force feedback voor een realistische ervaring. Naast het stuurwiel zit er ook een verstelbare pedaalset bij.

Koop de Thrustmaster TMX Force Feedback hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Welke vestigingen doen er mee?
  • Hmm, ik oefen elke dag in een Playseat F1 op m'n werk. Misschien moet ik meedoen..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren