1. Doe vandaag mee met ons grote Blijf Thuis Fifa 20-toernooi

Doe vandaag mee met ons grote Blijf Thuis Fifa 20-toernooi

In samenwerking met PU.nl, Level Up en Gamer.nl

Doordat alle sport, en dus ook voetbal, vanwege de crisis nu volledig stil ligt, missen we het wel. Daarom organiseren we, in samenwerking met onze collega's van PU.nl en Level Up een Blijf Thuis Fifa 20-toernooi waar jij ook aan mee kan doen.

Maar wat houdt precies het toernooi in? Wat is Level Up? En hoe doe je mee?

Wat is Level Up?

Level up is een eigen community platform van PU.nl waar ze leuke toernooitjes mee organiseren. Het is ooit begonnen met Rocket League, organiseerden ze vervolgens twee Call of Duty-toernooitjes en zijn nu bezig met het opzetten van een Fifa 20-toernooi en daar kan jij aan meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en je inschrijven voor het Fifa 20 Blijf thuis FUT-toernooi.

Hoe werkt dat toernooi precies?

Nu Fifa 20 inmiddels een half jaar uit en het leek ons leuk om een rondje langs de FUT-velden te doen. Dat betekent dat je mag aantreden met je eigen Ultimate Team-elftal. Hier zijn verder geen limieten aan verbonden. Het toernooi wordt overigens uitgezonden op het twitch-kanaal van PowerUnlimited, dus een mooier moment om je team te showen is er niet.

Het Fifa 20 Blijf Thuis FUT-toernooi vindt plaats op 1 april. We trappen af om 12:00 uur en spelen door tot er een winnaar bekend is. Ook deze keer zijn er weer prijzen te verdienen, maar we doen nog even niet uit de doeken wat deze prijzen precies zijn.

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart. Vergeet je ook niet in te checken, anders weten we niet of je er klaar voor zit. Inchecken kan tot een uur voor de aanvang van het toernooi, 11:00 uur dus. Het toernooi wordt volledig gespeeld op de PlayStation 4, cross play is bij dit toernooi dus even niet mogelijk. Voor meer vragen over het Blijf Thuis Fifa 20-toernooi kan je terecht op discord.

Vind je Fifa niet leuk?

Is Fifa niets voor jou, dan is het alsnog interessant om je in te schrijven op Level Up, want als je daar je game-voorkeuren aangeeft, kunnen wij zien welke games het meeste door jullie worden gespeeld en kunnen we voor die games ook toernooien gaan organiseren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren