1. Update: Insiders bevestigen Suicide Squad-game van RockSteady

Update: Insiders bevestigen Suicide Squad-game van RockSteady

Moet in augustus aangekondigd worden

Op zondag kwam er een bericht online met een gerucht dat er een Suicide Squad en een nieuwe Batman-game in ontwikkeling is. Eurogamer heeft nu bevestigd dat de Suicide Squad-game daadwerkelijk in ontwikkeling is.

Volgens het nieuwsplatform klopt het dat de domeinnamen van 'GothamKnighsGame' en 'Suicide Squad' zijn vastgelegd door MarkMonitor Inc.. Volgens Eurogamer is de titel Suicide Squad: Kill the Justice League één van de laatste namen in de running voor de definitieve versie van de Suicide Squad-game. Volgens insiders bij Eurogamer worden beide games tijdens het DC FanDome-event in augustus onthuld.

Batman arkham

Oorspronkelijk bericht:Er zijn twee nieuwe domeinnamen gevonden die wijzen op games genaamd Gotham Knights en Suicide Squad.

De domeinnamen voor 'GothamKnighsGame' en 'Suicide Squad' werden gevonden door ResetEra-gebruiker DriftingOrbit. De domeinnamen zijn vastgelegd door MarkMonitor Inc., een bedrijf dat vaker domeinnamen voor Warner Bros. vastlegt.

Het is dus waarschijnlijk dat Warner Bros. deze games in de loop van dit jaar onthult. Op 22 augustus is het bedrijf van plan nieuwe games aan te kondigen tijdens het DC Fandome-evenement - de kans is groot dat deze spellen daar worden onthuld.

Fans verwachten dat Suicide Squad de nieuwe game van Batman: Arkham-studio Rocksteady is, terwijl WB Montreal aan Gotham Knights werkt. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik moet arkham knight nog steeds uitspelen, dus ze hoeven van mij niet te haasten.
  • Dat zouden 2 geweldige aankondigingen zijn.
  • Zou mooi zijn, na het TLOU2 drama kan ik wel een goed spel gebruiken
  • @dezwarteziel

    Niet tof?
  • @benjaminben

    De naam voorspelt niet of de beste man echt serieus is. Speel het zelf ook verhaal is goed in elkaar gezet de eerste 11 uur. En de gameplay ja hield je niet van de gameplay van deel 1 ga je dit ook niet tof vinden. Maar ik hoop niet dat iedereen onder elk ander nieuws item gaat zetten dat hij The last of us 2 niet tof vind.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren