1. Domino's Pizza haalt uit naar Halo Infinite-onthulling

Domino's Pizza haalt uit naar Halo Infinite-onthulling

Tweet maakt gameplay-onthulling belachelijk

De Britse marketingafdeling van Domino's Pizza heeft op social media uitgehaald naar de omstreden gameplay-onthulling van Halo Infinite.

Tijdens de Xbox Games Showcase vorige week werden diverse Xbox Series X- en Xbox One-games getoond, waaronder de eerste uitgebreide gameplaybeelden van Halo Infinite. Het spel komt dit najaar zowel naar Xbox Series X als Xbox One. Ook verschijnt er een pc-versie. Veel fans hadden kritiek op de beelden. Volgens hen zou de game grafisch gezien geen hoogvlieger zijn en tot nu toe niets tonen dat niet op de huidige generatie consoles mogelijk is.

Hoewel niet iedereen die mening deelt, heeft de onthulling genoeg stof doen opwaaien om zelfs bedrijven die niets met de game-industrie te maken hebben er op te laten reageren. De Britse afdeling van Domino's Pizza plaatste gisteren een tweet waarin een pizza in twee helften werd uitgebeeld: de 'current-gen' versie oogt normaal, terwijl de 'next-gen' versie pixelig is. "Geen zorgen Chief, Domino's levert altijd", zo meldt de bijbehorende tekst.

Hieronder is de tweet te zien, met daaronder nog eens de gameplay-onthulling van Halo Infinite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik ben geen fan van domino's maar dit is toch echt wel grappig.
  • Ooh die is wel hard 😆
  • Pijnlijk. Ik zie veel analyses, waaronder die van Digital Foundry, die de belichting de schuld geven, maar een betere belichting gaat dat character model echt niet beter maken.
  • Slim ingespeeld op wat er speelt, Domino.
  • Persoonlijk niet zo'n moeite met de graphics. Het ziet er niet next-gen uit maar Halo heeft nooit echt de beste Graphics gehad en vooral 1,2 en 3 hadden meer gestylizede graphic stijl dan realistisch. Neemt niet weg dat het nog wel een end opgepoetst mag worden. Maar als de game gewoon weer lekker speelt en er een prima verhaal in zit, ben ik al een end tevreden.

    OT: toch wel een scherpe opmerking van de pizza boer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren