1. Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle komt in juni

Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle komt in juni

Nieuwe trailer beschikbaar

De Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle verschijnt ergens volgende maand.

De downloadbare content heet Donkey Kong Adventure en draait logischerwijs om de iconische aap. De uitbreiding speelt zich af op een compleet nieuw eiland dat vier verschillende zones heeft. Het moet zo'n tien uur aan gameplay toevoegen.

Donkey Kong kan zijn Bananarang gebruiken. De Bananarang kan meerdere vijanden tegelijk raken. Ook kan hij een grondstomp inzetten voor gevechten van dichtbij. Met zijn bongo's kan hij vijanden dichterbij lokken. Verder is er een Rabbid-versie van Cranky die zijn loopstok ook als kruisboog kan gebruiken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Goh, konden ze dat niet beter voor de E3 bewaren? In ieder geval goed nieuws voor Kaas!
 • Zeer tof ik hoop dat deze dlc uitbreiding ook resulteert in een vervolg waar dan Cranky zelf. Dk rabbid Diddy en Dixie kong plus hun rabbids varianten in voorkomen. Want wat ik uit de previews vernam komen real Cranky en Dixie en diddy niet voor.

  Maar 10 uur lang duurt de dlc deze gaan we zeker spelen de main game was mijn game van 2017.
 • @kaassouflee30

  Nu jij je DK fix hebt gehad…al wat rustiger? Haha

  Dan kunnen we DK nu weer even 2 jaartjes laten rusten? :)
 • @Ramirez


  Zeker niet want dkcr serie dient nog een 3e deel te krijgen. En de uitbreiding eigenlijk een full game met meer kongs
 • @kaassouflee30

  Van mij mogen ze een 3D platformer uitbrengen van DK. Daar lijkt het mij wel weer eens tijd voor. De N64 versie was het toch net niet he.
 • @Ramirez

  Ik vond het een zeer vermakelijk deel. Maar een nieuw deel moet wel dingen verbeteren. Een jungle beat 2 zou ik ook tof vinden alleen dan wel met meer dkc characters langere speelduur en meer dkc vibe.

  Maar wie weet een mooie klus voor het odyssey team. Vraag mij wel af wie nu de dkc serie gaat maken nu Retro met Star Fox bezig lijkt. Want dkctrf verkoopt goed dus ze willen zeker een vervolg hebben Nintendo.
 • @kaassouflee30

  Lijkt me logisch dat het odessey team zoals gewoonlijks aan de volgende mario werkt.

  Doe maar gewoon een opvolger van dk tf. 3d donkey kong vind ik niks.
  Mario & rabbits vind ik mwa. Zie het als een soort light versie van Fire Emblem wat een stuk dieper is.
 • @Newgamessuck

  Een 2D platformer hoef je voorlopig echt niet te verwachten. Waarom zouden ze? De laatste release verkoopt goed dus waarom kannibaliseren.

  Nintendo is de laatste tijd bezig hun franchises stuk voor stuk te heruitvinden. Een 3D DK zou daar prima inpassen en kan kwalitatief gewoon Mario Odyssey benaderen.
 • @Ramirez.

  Juist omdat Tropical Freeze als een malle verkoopt zou een vervolg logisch zijn. Al verwacht eerst een dkc and Rabbids.
 • @kaassouflee30

  Ja het zou logisch zijn over een jaar of 2. Ik hoef voorlopig ff geen 2D Donkey Kong. Daar hebben we de laatste jaren al een aantal van gehad. Daarom zou ik het verfrissend vinden dat ze 3D opnieuw proberen.

  Donkey Kong 64 was opzich een goede game. Alleen de n64 was gewoon niet krachtig genoeg om alles uit zon spel te halen.
 • @Newgamessuck

  Dkctrf laat zien dat Dk erg populair is. Dus misschien wil het Odyssey team wel eens een 3d platformer met een ander gezicht maken. Zou het wel kunnen waarderen. Hoe tof ik Mario odyssey ook vond. Ik vond de game lichtelijk overschat. Het was goed maar niet zo briljant als de pers zei.

  Sterker nog op Mario Galaxy 1 en 2 na vind ik dat alle Mario eigen games wat overschat worden. Mario 64 tof maar de latere games vond ik beter zoals Banjo. Mario sunshine was tof maar niet geniaal. En oddysey hetzelfde. En 3d world leuk maar niet briljant

  En op 2d gebied ik vind de dkc serie op de snes beter dan super Mario world. En sowieso de laatste 2d Mario platformers waren leuk maar verre van bijzonder.

  Dus als het aan mij ligt werkt het oddysey team aan een toffe 3d dk.
 • @kaassouflee30

  De meeste mensen vinden Galaxy juist erg anders dan de cijfers van reviewers laten zien.

  Galaxy was een Mario game die zelfs je 13 uit dozijn huismoeder uit moest kunnen spelen…het had een veel te hoog handje vast houden gehalte. Bovendien was het mij te straight forward, je eigen pad bepalen in de meeste levels was eerder uitzondering dan regel. Verder wel een dikke 9+ game maar ik wil dus zeggen dat ook daar nog wel wat op aan te merken valt kaas.

  Maar et odyssey team werkt aan odyssey (delfino)dlc niet aan DK.
 • Dit is nice! Dat is nog eens degelijke DLC met 10 uur gameplay die toegevoegd wordt.
 • Ziet er vet uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren