1. Bloed en offers in Vampyr-lanceringstrailer

Bloed en offers in Vampyr-lanceringstrailer

Offer slachtoffers voor xp

Nog maar een paar dagen en dan komt Vampyr uit en dat wordt door ontwikkelaar Dontnod gevierd met een lanceringstrailer. Daarin is te zien hoe hoofdpersoon Jonathan Reid omgaat met zijn terugkomst in Londen na de Eerste Wereldoorlog.
In de trailer vertelt hij hoe zijn wereld plots veranderde toen hij vampier werd en hoe hij nu worstelt met zijn transformatie.


In plaats van dat spelers xp verdienen door vijanden te verslaan moeten ze in Vampyr slachtoffers opofferen om hun eigen krachten te vergroten. Reid moet zorgvuldig zijn slachtoffers uitzoeken, want iedereen speelt een rol in de gemeenschap en elk offer heeft daarom gevolgen. Gaat dit toch tegen het moraal in van spelers dan is het ook mogelijk om helemaal niemand op te offeren. Het wordt dan wel een stuk moeilijker om andere nachtmonsters te verslaan. Naast de lanceringstrailer is er ook tien minuten aan gameplay.

Vampyr komt op 5 juni naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren