1. Dontnod heeft zes games in ontwikkeling

Dontnod heeft zes games in ontwikkeling

Nieuwe studio in Montreal geopend

Twin Mirror is één van de zes games die Dontnod Entertainment in totaal in ontwikkeling heeft.

Dat laat CEO Oskar Guilbert weten in een recent geplaatst interview op VentureBeat. Er zijn in totaal zes verschillende games in ontwikkeling bij de studio achter spellen zoals Life is Strange en Vampyr. Eén van die spellen is dus Twin Mirror - over de andere games is nog niets bekend.

"Onze recente releases zijn erg succesvol qua ontvangst bij de pers en bij spelers. Ik ben heel trots." Om al die games te ontwikkelen, blijft het bedrijf nieuwe studio's openen. Zo is er een nieuwe studio in Montreal geopend.

Dontnod heeft ook een studio in Parijs. Volgens Guilbert was een studio openen in Montreal een logische keuze, "omdat we logischerwijs dichter in de buurt van onze spelers in Noord-Amerika willen zijn. Veel van onze spelers wonen in Noord-Amerika en games als Life is Strange spelen zich er ook af. Montreal heeft ook één van de grootste game-industrieën ter wereld.

Twin Mirror, de nieuwe game van Dontnod, verschijnt op 1 december op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren