1. Doom Eternal komt deze week nog naar Xbox Game Pass

Doom Eternal komt deze week nog naar Xbox Game Pass

Inclusief nieuw Master Level

Doom Eternal wordt deze week nog toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Dat heeft Microsoft bevestigd in een post op de officiële website van Xbox. Het bericht leert ons verder dat bezitters van de game vanaf vandaag een nieuw Master Level kunnen spelen, genaamd Super Gore Nest.

Net als de vorige Master Levels, wordt de originele missie hier en daar aangepast en moeilijker gemaakt. Zo verschijnen vijanden op andere plekken en voelen de gevechten over het algemeen een stuk verser aan.

Vorige maand bevestigde uitgever Bethesda dat de next-gen upgrade van Doom Eternal nog even niet verschijnt.De next-gen versie komt als gratis update beschikbaar voor iedereen die de game heeft gekocht. Alleen spelers die de fysieke disk hebben aangeschaft, maar een console zonder disksleuf hebben gekocht, kunnen niet van deze aanbieding gebruik maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Mooi kan ik die eindelijk eens spelen.
  • Hij stond al op Gamepass, maar komt nu dus ook naar PC. Heb al wat levels gespeeld, maar Doom blijft niet mijn soort game..
  • Haha, zou dit een reactie zijn op de Switch-release? Waar Switch-bezitters er straks nog de volle mep voor mogen neerleggen, is de game op Xbox 'gratis' te spelen voor elke GamePass-gebruiker. Tactisch hoor… xD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren