1. Microtransacties voor Doom Eternal zijn uitgesloten

Microtransacties voor Doom Eternal zijn uitgesloten

Alles zit inbegrepen in de game zelf

Er zitten helemaal geen microtransacties in Doom Eternal, benadrukt regisseur Hugo Martin.

Dat deed hij in een reactie op een Facebook-post, zo blijkt uit een screenshot van de reactie die op internet de ronde doet. "Eternal is een game van 60 dollar, niet een free-to-play-game of een mobiel spel - we geven je een complete ervaring zonder winkel, zoals je zou verwachten."

De game heeft wel cosmetische items die ontgrendeld kunnen worden, maar spelers moeten dit doen door ervaringspunten in de game te verdienen. Deze cosmetische items zijn puur en alleen voor het uiterlijk bedoeld en veranderen niets aan de gameplay. "Skins ontgrendelen met XP is onderdeel van de ervaring mocht je daar van houden, en anders kun je het compleet negeren en het heeft geen impact op je ervaring - het is daarnaast volledig gratis."

Doom Eternal komt op 20 maart uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De Nintendo Switch-versie lanceert later op een nog onbekende datum.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hulde, 60 Euro is idd genoeg!
  • Klein puntje dat hij achterwege laat, er komt wél een seasonpass met story-DLC… “Een 60 euro game” suggereert dat dat alles is, maar dus een tikje misleidend.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren