1. Doom Eternal krijgt plek op Hotel Figueroa voor E3

Doom Eternal krijgt plek op Hotel Figueroa voor E3

Bethesda neemt wederom plek voor de grote muurschildering in

Doom Eternal is dit jaar te vinden op de Hotel Figueroa in Los Angeles. Het is het tweede jaar op rij dat Bethesda een game laat schilderen op het driedelige hotel.

De muurschildering is nog verre van af, maar het is overduidelijk dat Doom Eternal de game is die te zien zal zijn op het hotel ter ere van E3 2019. Vorig jaar waren er drie grote Vault Boys afgebeeld voor Fallout 76 en eerder liet Bethesda een afbeelding van The Elder Scrolls 5: Skyrim schilderen. Ook Rockstar was een aantal keer aanwezig met GTA 4 en 5.

Dat Doom Eternal te zien is op het hotel betekent hoogstwaarschijnlijk dat Bethesda meer van de game laat zien op de beurs en tijdens de persconferentie. Het bedrijf liet eerder weten dat zowel Starfield als The Elder Scrolls 6 niet aanwezig zijn op E3, dus vermoedelijk wordt de focus gelegd op Doom Eternal en de spin-off Wolfenstein Youngblood. Tijdens QuakeCon 2018 werden meerdere gameplay trailers van Eternal onthuld.

Bethesda's persconferentie vindt maandag 10 juni om 2:30 uur plaats. Zie hier het overzicht van alle persconferenties en houd al het E3-nieuws in de gaten op deze pagina.

Doom

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Doom eternal word mijn game!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren