1. Doom Eternal komt op 8 december naar de Switch

Doom Eternal komt op 8 december naar de Switch

Komt alleen op de eShop te staan

Vanaf 8 december is Doom Eternal op de Switch verkrijgbaar.

De Switch-versie van de shooter werd tegelijk met andere platformversies aangekondigd, maar verscheen niet tegelijk met de andere versies. Later maakte id Software bekend dat de game alleen digitaal naar de hybride console zou komen. Doom Eternal is dus alleen via de Switch eShop verkrijgbaar.

In Doom Eternal ligt een grotere focus op het wisselen van wapens. Ook zijn er meer vijanden tegelijk op het scherm aanwezig. Spelers kunnen een grijphaak, de Meat Hook, gebruiken voor het snel voortbewegen in de spelwereld. De game is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One, en vanaf 8 december dus ook op Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit lijkt me best een leuke game, maar ik zou m sowieso niet voor de Switch kopen. In de eerste plaats omdat ie op de PS4 waarschijnlijk beter speelt en er mooier uitziet en in de tweede plaatst omdat Doom Eternal voor de PS4 al zwaar is afgeprijsd.

    In handheldmodus vind ik de FPS die ik tot op heden heb gespeeld sowieso niet zo fijn spelen.
  • @Luigi1985 mwoah, hij past wel in het straatje van Mario ;) Ik heb me echt verkeken op deze game. Zo veel spring en platform gedoe, dat ik er niet zo veel aan vind.

    Ben wel heel benieuwd hoe het draait op de switch

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren