1. Smash Bros. Ultimate Mii-kostuum van Doom-vijand mogelijk gelekt

Smash Bros. Ultimate Mii-kostuum van Doom-vijand mogelijk gelekt

Is het echt op nep?

Er zijn twee mogelijke nieuwe Mii-kostuums, waaronder die van een Doom-vijand, gelekt voor Super Smash Bros. Ultimate.

Op 4chan lekte een screenshot en daarna een filmpje uit waarin twee nieuwe Mii-kostuums zijn te zien: eentje van Cacodemon uit Doom, en eentje van Mallow uit Super Mario RPG.

Het is niet duidelijk in hoeverre het gelekte materiaal betrouwbaar is. Sommige fans vermoeden dat het om mods voor de game gaat. Anderen vinden het gelekte materiaal er dusdanig realistisch uitzien dat zij vermoeden dat het echt is.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Doomguy, het hoofdpersonage van de Doom-reeks, als speelbaar personage naar Super Smash Bros. Ultimate komt. Fans vermoeden dit omdat de samenwerking tussen Bethesda en Nintendo sinds de release van de Switch sterk verbeterd is. Mocht Doomguy inderdaad naar Smash Bros. Ultimate komen, dan is de toevoeging van een Mii-kostuum gebaseerd op Cacodemon een logische.

Nintendo heeft vooralsnog niet gereageerd op de geruchten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • In ander nieuws:
  Super Smash Bros. Ultimate is nu de best verkochte vechtgame OOIT! :)
 • @Piet S.

  Verbaasd me niks. Het is ook de meest complete fighter ever. De vraag is eerder hoe gaan ze verder?
 • @Ramirez

  De vraag is, hoe creatief zijn ze om dit te overtreffen. Beetje hetzelfde als bij overwatch, maar ze komen toch met een vervolg aan.
 • @CyberFl

  Mmh het voordeel is dat het een 1 per generatie type game is. Dus je kunt wegkomen met een paar nieuwe type gamemodes, geüpgraded graphics en wat nieuwe characters.

  Ik zie liever dat de roster wat kleiner wordt. Ze moeten gewoon een basis nemen van een stuk of 30 videogame icon characters en dan, afhankelijk van hun populariteit, een aantal characters van de nieuwe generatie toevoegen.

  Zo wisselt het roster en blijft het interessant.
 • @Ramirez

  Eens. Door SSBU vol te stoppen met zoveel content, hebben ze zichzelf misschien wel een beetje in de problemen geholpen, m.b.t. toekomstige entries.
 • @CyberFl

  Dat vraag ik me ook af. Ik denk dat SSBU compatible wordt voor alle aankomend Nintendo consoles of dat ie telkens geport wordt en dan Nintendo de game blijft ondersteunen met nieuwe content (tot zover dat nog mogelijk is dan).

  Een nieuw deel uitbrengen kan… Maar hoe gaan ze ervoor zorgen dat het niet gewoon een kloon van SSBU wordt, aangezien letterlijk alles en iedereen erin zit..?
 • @Piet S.

  Daarom zei ik. Het roster is te groot. Je kunt 2 dingen doen met het roster. Je blijft toevoegen en uiteindelijk heb je 100+ characters of je doet een reboot.

  De game telkens opnieuw uitbrengen kost op den duur gewoon je franchise de kop.

  Ik zou opteren voor een reboot. Kies 30 videogame characters die populair en iconen zijn. De overige 20+ characters wissel je gewoon per game af zodat je wat vernieuwing hebt.

  Een character als Mario, Link, cloud of Sonic is een icoon. Die horen vaste prik te zijn in smash. Characters als die plant en Bayonetta moeten passanten zijn.
 • @Ramirez

  Daar kan ik me ook wel in vinden, maar ik weet 100% zeker dat de Smash community en andere fans hierover gaan zeiken. Kijk naar het hele Pokemon gezeik…
 • @Ramirez

  Inderdaad en… inderdaad… :P
 • @Piet S.

  Idd heb het gelezen, wel knap.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren