1. Doom Zero is een gratis add-on voor Doom en Doom 2

Doom Zero is een gratis add-on voor Doom en Doom 2

Nieuwe levels en eindbazen

Om te vieren dat Doom 25 jaar bestaat, heeft Bethesda een gratis add-on uitgebracht voor Doom en Doom 2.

Dat laat Bethesda weten in een Tweet. Doom Zero kan worden beschouwd als een nieuw deel, maar is een feite een uitbreiding op de originele eerste twee delen. De game bevat namelijk precies dezelfde vormgeving als de eerste twee delen en moet dezelfde gevoelens oproepen bij de spelers.

Doom Zero introduceert maar liefst 32 nieuwe levels, nieuwe eindbazen, muziek en zelfs sprites. Verder voegt Doom Zero ook wat nieuwe ingrediënten toe aan het klassieke Doom-recept. Zo is er sprake van vertakkende paden en kunnen spelers zich wagen aan extreem moeilijke uitdagingen.

Spelers die met Doom Zero aan de slag willen gaan, hoeven er enkel voor te zorgen dat de meest recente versies van Doom en Doom 2 geïnstalleerd zijn. Zodra spelers één van deze games opstarten, verschijnt er vanzelf een optie om Doom Zero te lanceren.

Hieronder kun je een trailer van Doom Zero bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Nice! Thanks voor de info. Na 25 jaar blijf ik dit leuk vinden, zeker met 32 nieuwe levels!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren