1. Dota Plus is een maandelijks abonnement voor Dota 2

Dota Plus is een maandelijks abonnement voor Dota 2

Nu beschikbaar

Er komt een maandelijkse abonnementsdienst naar het populaire Dota 2, genaamd Dota Plus.

De service wordt een evolutie van Battle Passes genoemd. Deze optionele pakketten boden diverse nieuwe quests en uitdagingen om nieuwe items mee te winnen voor Dota 2.

Dota Plus vervangt deze Battle Passes en zorgt ervoor dat beloningen niet alleen in bepaalde periodes zijn te verdienen. Er moeten steeds meer beloningen naar Dota Plus komen. Daarbij bevat het abonnement een digitale assistent die spelers advies geeft over hoe men het beste de nieuwe items kan winnen.

Dota Plus heeft ook een nieuwe feature genaamd Hero Leveling. Hiermee kunnen spelers een nieuw soort valuta genaamd Shards verdienen om items en relics mee te kopen. Daarbij bevat Plus wekelijkse toernooien genaamd Battle Cups.

De Amerikaanse prijs van een Dota Plus-abonnement is 3,99 dollar per maand, omgerekend 3,24 euro per maand, al is een prijs in euro's niet precies bekend. Door een jaarabonnement af te sluiten wordt er twaalf procent korting gegeven. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Games as service. Nou ja zolang het om cosmetische items gaat. De game is voor de rest gratis. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren