1. Dr Disrespect keert niet terug naar Twitch

Dr Disrespect keert niet terug naar Twitch

Weet de reden voor zijn ban niet

De populaire streamerDr Disrespect heeft zich uitgesproken over zijn ban van Twitch. Dit deed hij in een exclusief interview met PC Gamer.

Dr Disrespect kreeg een paar weken geleden plotseling een ban opgelegd van het populaire streamingplatform zonderspecifieke reden. Vanuit de streamer zelf bleef het ook stil. Nu heeft Dr Disrespect zich voor het eerst uitgesproken over zijn ban. In het interview met PC Gamer zegt hij op dit moment druk bezig te zijn met het maken van toekomstplannen en dat hij niet teruggaat naar Twitch.

“Om juridische redenen kan ik niet veel zeggen, maar wat ik wel kan vertellen is dat ik niet ga terugkeren naar Twitch,” zegt de streamer. Op de vraag wat de reden was voor zijn ban zegt Dr Respect dat hij dit ook niet weet. Hij is wel aan het overwegen om juridische stappen te ondernemen tegen Twitch. Het volledige interview is hier te lezen.

Dr Disrespect

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ik vond hem echt te gek op Twitch. Hopelijk maakt hij de beste keuze voor het volgende platform.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren