1. Dr. Mario World al ruim 5 miljoen keer gedownload

Dr. Mario World al ruim 5 miljoen keer gedownload

Indrukwekkende cijfer in de eerste week

Dr. Mario World is meer dan vijf miljoen keer gedownload in de eerste week na lancering.

In de eerste 72 uur werd Dr. Mario World al ruim twee miljoen keer gedownload. Dit waren al indrukwekkende cijfers te noemen. Het doorzetten van deze lijn gedurende de eerste week is wellicht nog indrukwekkender.

Deze indrukwekkende cijfers lanceren Dr. Mario World naar de vierde plek in het klassement van beste mobiele lanceringen van Nintendo. Alleen Fire Emblem Heroes, Super Mario Run, en Animal Crossing: Pocket Camp deden het in de eerste week na de lancering beter dan Dr. Mario World. Animal Crossing: Pocket Camp staat met kop en schouders bovenaan in dit klassement, die werd maar liefst 14,8 miljoen gedownload in de eerste week. Dit blijkt uit cijfers die zijn gepubliceerd door Sensor Tower Store Intelligence. Hieronder staat het klassement zoals Sensor Tower Store Intelligence deze naar buiten heeft gebracht.

Niet alleen is Dr. Mario World al heel vaak gedownload, er is ook al flink wat geld verdiend aan het spel. Naar verluidt is er al ruim 400.000 euro verdiend aan Dr. Mario World.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren