1. Dr. Mario World is twee miljoen keer gedownload

Dr. Mario World is twee miljoen keer gedownload

Dr. Mario World is in de 72 uur na release al twee miljoen keer gedownload.

De mobiele game verscheen op 9 juli voor iPhone en Android. In de eerste drie dagen sinds release heeft de game meer dan 100.000 dollar opgeleverd.

In onderstaande grafiek van Sensor Tower wordt het spel vergeleken met andere mobiele titels van Nintendo. Hoewel andere games meer geld lijken binnen te halen, laat Sensor Tower weten dat dit goede cijfers zijn voor een mobiele game in dit genre. De website vergelijkt data met andere populaire puzzelgames, zoals het nieuwe Candy Crush Friends Saga van King. Dat spel wist in de eerste 72 uur 137.000 dollar op te leveren.

Dr. Mario world kreeg een 5,7 op InsideGamer. We schreven: "Dr. Mario World is een freemium game. Dat zegt al genoeg: je speelt even, tot je tegen een betaalmuur knalt. Normaliter niet zo’n punt, maar van Nintendo mag je meer verwachten. Dat de game een freemium game is, wil niet zeggen dat je geen lol kunt beleven aan deze game, maar wel dat je er lang niet alles uit kunt gaan halen als je niet los gaat op de microtransacties."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren