1. Dr. Mario World krijgt online multiplayer-modus

Dr. Mario World krijgt online multiplayer-modus

Daag je vrienden uit

Dr. Mario World is onderweg naar iOS en Android. In tegenstelling tot zijn voorgangers beschikt dit spel over een multiplayer-modus.

De release van het nieuwe spel in de Dr. Mario-reeks komt steeds dichterbij. Nintendo heeft een zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven waarin onder andere een online multiplayer-modus te zien is. Het spel kan gekoppeld worden aan het Facebook-account van de speler. Op deze manier is het mogelijk om de scores en voortgang van je vrienden te volgen.

Naast het volgen van je vrienden is het mogelijk om je vrienden uit te dagen voor real-time wedstrijden online. De bedoeling is om je aanvalsmeter te vullen en als deze meter vervolgens vol zit verschijnen er extra virussen bij de tegenstander. De persoon die als eerst een scherm vol virussen heeft, verliest.

Net als in singleplayer, is het mogelijk om naast Dr. Mario ook met Dr. Peach, Dr. Yoshi, Dr Toad en Dr. Luigi te spelen. Elke dokter heeft zijn eigen vaardigheden. Denk dus goed na welk personage je kiest.

Dr. Mario World is vanaf 10 juli verkrijgbaar voor iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren