1. Ontwikkeling Dragon Age 4 zou in 2017 opnieuw zijn begonnen

Ontwikkeling Dragon Age 4 zou in 2017 opnieuw zijn begonnen

Dat kan dus nog wel even duren

Dragon Age 4 zou al jaren in ontwikkeling zijn, maar in oktober 2017 zou het project geheel opnieuw zijn begonnen.

Dat claimt Kotaku in een nieuwe reportage. Eind 2018 onthulden EA en Bioware aan Dragon Age 4 te werken, maar de ontwikkeling zou na Dragon Age: Inquisition's laatste dlc in 2015 al zijn begonnen.

Bioware zou wegens andere werkzaamheden de ontwikkeling echter telkens hebben moeten stopzetten. Zo zou het team mee hebben geholpen aan het afmaken van Mass Effect Andromeda. In 2017 ging het team weer verder met Dragon Age 4, maar in oktober dat jaar werd het gehele project geannuleerd en werd het grootste gedeelte van het team op Anthem gezet.

Een klein gedeelte van de groep ging echter toch aan de slag met een nieuw Dragon Age-project met de codenaam Morrison, en dat zou de huidige Dragon Age-game zijn waar nu aan wordt gewerkt. De game zou met hetzelfde gereedschap worden opgebouwd als Anthem. Het lijkt in ieder geval waarschijnlijk dat de ontwikkeling nog in een vrij vroeg stadium is.

dragon age 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik wordt niet meer enthousiast van Bioware.
  • Dan wordt het ook een mislukking Bioware is klaar.
  • Mass Effect Andromeda was een gedrocht, Anthem is grotendeels mislukt. Dragon Age 4 moet wel een succes worden voor de studio. En ik hoop ook echt dat het wel iets gaat worden, er zijn teveel cliffhangers na inquisition (wat ik een fantastische game vond) en ik hoop dat het verhaal waardig vervolgd wordt. Toch durf ik ook nergens meer op te hopen :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren