1. Dragon Age 4 wordt op The Game Awards getoond

Dragon Age 4 wordt op The Game Awards getoond

In wat voor capaciteit is niet bekend

Het langverwachte vierde deel in de Dragon Age-reeks wordt op The Game Awards getoond.

Dat heeft EA laten weten via een persbericht waarin Dragon Age Day wordt gevierd. Om wat voor onthulling het precies gaat, is niet bekend - het is dus niet duidelijk of er daadwerkelijk nieuwe beelden van de game worden getoond.

Twee jaar geleden werd Dragon Age 4 - of hoe de game ook gaat heten - via een teaser op The Game Awards onthuld. Afgelopen zomer volgde wederom een teaser met artwork. Eerder werd al aangekondigd dat de rpg niet voor 2022 uitkomt.

The Game Awards worden in de nacht van 10 op 11 december uitgezonden. Naast dat er awards worden uitgedeeld aan diverse games en ontwikkelaars, worden er nieuwe games aangekondigd en trailers van aankomende games en nieuwe content getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Bioware.. EA prima dit, maar geef ze AUB de tijd, het management en de financiën om hier iets fatsoenlijks van te maken. Velen geven af op Bioware, maar de problemen beginnen toch echt bij EA, fucking kutbedrijf. Na Unravel 1 en 2 had ik de hoop op een renaissance binnen het bedrijf, deze games voelden haast aan als een indie-games van hoge kwaliteit. Ik dacht toen echt 'he, he, EA probeert eens iets nieuws ipv 'copy and paste licentie-meuk' en het pakt nog tof uit ook'. Maar helaas hebben ze nooit meer van dit soort projecten opgepakt. Klantonvriendelijke geldwolven. Heb geen goede hoop voor deze nieuwe Dragon Age.
  • @benjaminben
    Ik voel me er 100% hetzelfde over. En vind dat erg, want ik houd van DA, maar Mass Effect is toch wel mijn meest favoriete en geliefde stuk media entertainment dat er bestaat in het heelal.

    Ik vrees vooral voor de dag dat BioWare wordt opgedoekt als gevolg van EA's narcistische hebzucht. Dat wordt rouwen. En iets zegt me dat het ook gaat gebeuren.
  • @Snuivert

    Ja jammer he, EA zou een zoveel beter publisher zijn als ze hun passie boven de knip lieten spreken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren