1. Dragon Age-scrijver opent nieuwe studio in Australië

Dragon Age-scrijver opent nieuwe studio in Australië

Meer informatie tijdens PAX Australia

David Gaider, schrijver van onder andere Dragon Age, gaat een nieuwe studio openen in Australië genaamd Summerfall Studio's.

De studio wordt officieel geopend tijdens de Penny Arcade Expo in Australië. Tijdens deze opening begint de studio direct een Kickstarter-campagne voor hun debuutgame. Er zijn nog niet veel details bekendgemaakt over het spel, maar op de website van Summerfall Studio's staat wel dat het om een "personagegedreven adventuregame" gaat.

Wanneer we kijken naar het verleden van Gaider, springen vooral de eerste twee Dragon Age-spellen eruit, Gaider is dus geen onbekende schrijver in het genre. Als je benieuwd bent naar de toekomstige projecten van Summerfall Studio's, houd dan de Facebook-pagina van de studio in de gaten. De ontwikkelaars beloven de community op de hoogte te houden door middel van updates.

Meer nieuws over de nieuwe studio wordt gepresenteerd tijdens PAX Australia, Gaider is namelijk de hoofdspreker van deze conventie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren