1. Dragon Ball FighterZ vanaf eind september voor Switch verkrijgbaar

Dragon Ball FighterZ vanaf eind september voor Switch verkrijgbaar

Met pre-order bonussen

De vechtgame Dragon Ball Fighter Z verschijnt op 28 september voor de Switch.

De Switch-versie van de game die al geruime tijd beschikbaar is op pc, PlayStation 4 en Xbox One, werd op Nintendo's E3 Direct voor het eerst kort getoond. Een releasedatum werd toen nog niet aangekondigd, maar is nu dus wel bekend.

Spelers die de game alvast reserveren, krijgen bij lanceren meteen toegang tot Vegeta en Goku SSGSS, alsmede de Japanse versie van de Super NES-game Dragon Ball Fighter Z: Super Butoden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Eindelijk een keer eeb A game, in plaats van al dat 2D indie gerommel.
 • Warning : bait spotted !
 • @ShadowhunterrX

  Ik denk iets met het verkeerde been uit bed gestapt…
 • @Richh

  Genieten dat Hollow Knight.

  Jammer wel dat 'b-Game' Ori niet op de Switch is. Ben dol op wat jij 'b-games' noemt.
 • @Newgamessuck

  Ja Ori en ook Cuphead zijn de enige twee redenen waarom ik het jammer vind dat ik geen Xbox heb, maar drie consoles is een beetje teveel van het goede.
 • @Richh ik geef je helemaal gelijk hoor. De meeste games die op de switch verschijnen zijn allemaal van die kleine games waar je nauwelijks wat van hoort. Verder brengen ze alles weer uit wat op de Wii u is uitgekomen. Wel tof hoor, maar ze hadden er wat meer mee mogen doen.

  Als je kijkt naar de nieuwe smash die uit gaat komen, dan hadden ze er wel een verhaal in mogen stoppen in plaats van alleen wat nieuwe personages met een nieuwe ultimate attack. Lekker snel verdiend zo. Grootste teleurstelling van de e3
 • Dragon Ball Fighter Z schijnt een van de beste in zijn soort te zijn..
  Dus ik kijk hier wel naar uit..
 • Waar is die Piet s. Dan? Dan kan hij weer tof komen doen hoe geweldig de switch is en dat er na 8 maanden van de release het spel ook op de switch komt.
 • @Tyron Maak jezelf niet zo druk om andere man.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren