1. Dragon Ball Legends komt naar mobiel

Dragon Ball Legends komt naar mobiel

Ergens dit jaar

Dragon Ball Legends komt dit jaar naar iOS en Android, zo heeft Bandai Namco onthuld.

Het spel werd voor het eerst getoond in een livestream op de Game Developers Conference, waarin spelers in San Francisco tegen spelers in Tokio vochten. Het spel moet dan ook met zo weinig mogelijk lag gevechten tussen spelers bewerkstelligen.

Dragon Ball Legends bevat maximaal twee spelers tijdens een gevecht. Elke speler kan net als in Dragon Ball FighterZ drie personages kiezen, maar uniek aan Legends is dat de game bestuurd wordt door op kaarten te drukken. Die worden aan de onderkant van het scherm getoond en geven verschillende aanvallen. Door snel achter elkaar kaarten in te drukken kunnen combo's gemaakt worden.

De game moet ergens dit jaar op de App Store en Google Play Store verschijnen. Om lag te vermijden maakt de game gebruik van Google's Cloud Platform. Hieronder is al wat gameplay te zien, maar later vandaag moet meer gameplay worden getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren