1. Dragon Ball Super: Broly-film heeft releasedatum voor VS

Dragon Ball Super: Broly-film heeft releasedatum voor VS

Release voor Europa nog niet bekend

Funimation heeft aangekondigd dat Dragon Ball Super: Broly op 16 januari 2019 verschijnt in de Verenigde Staten en Canada. De première van deze Engelstalige versie vindt plaats op 13 december in Los Angeles. Een verdere Europese-releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Met de bekendmaking van de westerse releasedatum in Noord-Amerika is het een kwestie van afwachten tot de film in Europa te zien zal zijn.

Funimation CEO Gen Fukunaga weet zeker dat iedere fan dankzij de nieuwe art style en de verzameling van nieuwe en bekende personages tevreden zal zijn. Hij zegt: 'De fantasie en manier van verhaalvertelling van bedenker Akira Toriyama is overduidelijk in deze film', zegt Fukanaga.

Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly is de twintigste film in de Dragon Ball-franchise en de eerste in de Super-series. De film vervolgt het verhaal van de Dragon Super-anime. Super Saiyans Goku en Vegeta worden in de film tegenover Broly gezet, een van de sterkte vijanden die de twee Saiyans ooit hebben ontmoet. Ook Frieza komt face-to-face met Broly.

Bekijk hieronder de trailer.

Dragon Ball Super werd tussen 2015 en 2018 uitgezonden. De serie is nog steeds te kijken op Crunchyroll en Funimation.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Was al een weekje bekend .

  Ik ben echt zo hyped voor deze film. Eindelijk word Broly canon (en z'n design is nu ook veel beter) hopelijk gaan er nog meer DBZ movie characters canon gemaakt worden, als frieza's grote broer Coola canon zou gaan worden dan zou ik echt helemaal hypen.

  Oh ja waar is de gameplay…. grapje
 • @Meta_coola

  Ik zou die grap ("Oh ja waar is de gameplay") nog een paar weken herhalen, wordt ie veel grappiger van.
 • @barton

  Niet zo zuur doen hoor.
 • Eerste in de Super-series? Battle of Gods en Resurrection of F vergeten?
 • @Nickskuh

  Nee die vallen nog onder de dbz films

  Dragon Ball Z: Battle of Gods (ドラゴンボールZ 神と神 Doragon Bōru Zetto: Kami to Kami, lit. "Dragon Ball Z: God and God") is the eighteenth Dragon Ball movie and the fourteenth under the Dragon Ball Z brand.

  Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (ドラゴンボールZ 復活の「F」Doragon Bōru Zetto Fukkatsu no ‘F’, lit. "Dragon Ball Z: Revival of ‘F’") is the nineteenth Dragon Ball movie and the fifteenth under the Dragon Ball Z branding,
 • @Meta_coola
  Oké klopt inderdaad. Op een goede eerste Super-film dan maar!
 • Nooit iets gehad met Dragon Ball Z. Spreekt me om de een of andere reden totaal niet aan.
 • @blue_blade_3 het is een jeugdsentiment. Iemand die nu zou instromen, zou het waarschijnlijk helemaal niks vinden. Teveel geschreeuw en hoge tonen(in het Japans)
 • @mightybundy

  Voor mij speelt nostalgie echt niet mee, anders zou ik nieuw spul zoals dit niet meer interessant vinden.

  Je moet er gewoon van houden, als je er niets mee hebt houd het gewoon op. Ieder z'n ding :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren