1. Dragon Ball Z: Kakarot-dlc voegt Dragon Ball Super-transformaties toe

Dragon Ball Z: Kakarot-dlc voegt Dragon Ball Super-transformaties toe

Verschijnt deze lente

Dragon Ball Z: Kakarot krijgt een uitbreiding waarin onder andere Dragon Ball Super-transformaties zitten.

Dat deed het bedrijf via een blogpost. Personages en transformaties uit Dragon Ball Super moeten dus naar de game komen in de vorm van de uitbreiding A New Power Awakens Part 1. "Hiermee is het voor fans mogelijk om Super Saiyan God te worden door een training met Whis, zodat men het op kan nemen tegen Beerus in een exclusieve Boss Battle Episode." Daarna is het ook mogelijk om in het hoofdverhaal de Super Saiyan God-transformatie te gebruiken.

A New Power Awakens - Part 1 komt ergens in de lente naar mensen met een seizoenspas. Later in het jaar verschijnt ook A New Power Awakens - Part 2, maar daar is nog niets over bekend.

Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen. De game is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Was te verwachten dat dit zou komen. Had niet verwacht dat ze een Kakarot deel 2 zouden maken met Super en GT erin. Wat ik wel jammer vind is dat het niet gelijk de hele verhaallijn van Super is. Nu kan je natuurlijk wel raden wat DLC 2 gaat worden.
 • Awesome deze dikke goty of 2020 contender gaat dus nog meer awesome worden.
 • @Meta_coola

  Goty Contender? Da's wel een goede grap in deze donkere tijden.
 • @Morgana

  Nee geen grap. Dragon ball z : kakarot is (imho) de droom RPG dbz game die is uitgekomen.

  Ik heb mij dik 50 uur zwaar vermaakt met de base game.

  9,5 out of 10.
 • @Meta_coola

  Sorry, zoveel RPG elementen zitten er niet in hoor. Het is een leuke open world fighting game. De RPG elementen zijn zeer ondermaats. GOTY contender? Nope haha. Zit nu bij de Buu saga met iets van een 30 speeluren.
 • @CyberFl

  Ach ja ieder zo zijn eigen goty contenders. Nogmaals ik heb mij zwaar vermaakt met deze game. De skill tree en community board maken het RPG element goed. Voor een 2de RPG game hoeven ze dat alleen maar verder uit te diepen.

  Dragon ball z: the legend of the super saiyan blijft voor als nog qua pure RPG beter. Alleen te kort.
 • @Meta_coola

  Ik vond juist de rpg elementen het slechtste van de game.
 • @DefenseForceNL

  Tja laten we het houden op ieder zijn eigen mening. Als ik echt eerlijk moet zijn dan zijn alle RPGs die niet turnbased zijn lacking qua RPG reglementen.
 • @Meta_coola

  Sorry maar bij DBZ kakarot, grinden is totaal nutteloos omdat je sowieso een pak XP krijgt bij elke nieuw deel van het verhaal, je kunt dus niets aanpassen aan je personage, behalve je moves. De side missies zijn zo boring als wat en makkelijk. Alleen de gevechten en sommige cutscenes (niet allemaal) waren voor mij de hoogtepunten, en voor velen ook wss. Van mij krijgt de game sowieso een 7 op 10, wat natuurlijk hoog genoeg is.
 • @CyberFl

  Nogmaals ieder zo zijn eigen mening. De RPG gamer in mij zegt deze game is een 9,5 waard. De dbz fan in mij zegt de game is een 10 waard ( gelukkig kan stfu zeggen tegen de fan in mij )
 • @Meta_coola
  Persoonlijke GotY is natuurlijk ieder voor zich, maar die game gaat geen serieuze gooi doen naar die titel dit jaar. Ik neem aan dat je dat zelf ook wel inziet. Alleen de afgelopen twee weken zijn er al 4 games verschenen die veel en veel meer aanspraak maken daarop.

  Alle niet turnbased rpg's lacking noemen vind ik lachwekkend, net als een 9,5 voor Kakarot.
 • @That Mr Awesome

  Ik bedoel dan ook dat dbz kakarot voor mij een goty contender is. Nergens zeg dit is een contender voor de game awards eind Dit jaar.


  Tja turnbased RPG >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> non turnbased RPG imho.
 • @Meta_coola
  ik heb dat precies andersom: non turn based rpg > (1 zo'n > is voor mij wel genoeg) normale rpg. Maar dat heb ik vaak met jouw mening, ik denk vaak precies andersom maar dat is ook prima verder.
 • @xevulutionx

  Wij verschillen inderdaad vaak qua mening en smaak en dat is totaal niet erg, is mooi zelfs anders zou de wereld te grijs zijn. En gelukkig gaan we ondanks we vaak lijnrecht tegenover elkaar staan altijd respectvol met elkaar om al kan het soms misschien heftig er aan toe gaan.
 • @Meta_coola

  Ik geniet momenteel meer van AC horizon dan DBZ kakarot (die ik bijna heb uitgespeeld). Dbz kakarot is een game die je over een paar jaar bent vergeten. Leuk tussendoortje.
 • @CyberFl

  Daar verschillen wij dan in. Ik zal Dragon Ball Z Kakarot niet zo snel vergeten ( ik moet de drang om hem opnieuw te spelen zelfs met veel moeite in bedwang houden). Horizon daarentegen ( is een erg goede game ) heb ik al 1,5 jaar niet meer aandacht naar om gekeken.
 • @Meta_coola

  Heb je ook AC op de switch?
 • @CyberFl

  Oh snap ik zag het woord AC niet, ik zag enkel het woord horizon dus ik dacht dat het horizon zero dawn ging. My bad. Nee animal crossing is niet mijn ding.
 • @Meta_coola

  Zeker eens proberen, wel de moeite. Begint wel graag, maar eens je er in zit, laat het je moeilijk los.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren