1. Dragon Ball Z: Kakarot gaat anderhalf miljoen keer over de toonbank

Dragon Ball Z: Kakarot gaat anderhalf miljoen keer over de toonbank

Actie-rpg kan een succes genoemd worden

Dragon Ball Z: Kakarot is inmiddels al meer dan anderhalf miljoen keer verkocht.

Dat heeft Bandai Namco bekendgemaakt. Hoewel het veel exemplaren zijn, verkoopt het spel niet zo snel als Dragon Ball FighterZ - van die game gingen er in de lanceringsweek twee miljoen exemplaren over de toonbank.

Dragon Ball Z: Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen. Het spel is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gisteren werd een derde seizoenspas voor Dragon Ball FighterZ aangekondigd. Kakarot heeft ook een seizoenspas, al is nog niet bekend wat voor uitbreidingen het spel krijgt. Fans speculeren over content gerelateerd aan de Super-reeks.

dragon ball z kakarot

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vind dbz kakarot vele malen beter dan fighterz. Jammer dat er minder van verkocht is.
  • @Tyron
    Vele malen? Nu heb ik Kakarot nog niet gespeeld maar is dit afgaande op de kwaliteit van FighterZ niet een beetje overdreven? Klinkt voor mij zo alsof Fighter Z een dikke onvoldoende is en de ander absolute top.
  • Het is idd wel een leuke game, ik zit aan 19 uur en nog steeds niet uitgespeeld.
  • @CyberFl ik deed er iets meer dan 40 uur over om alle trofeeën te behalen. Vond het een zeer vermakelijke game. Echter mochten ze meer doen met de open wereld. Komt een beetje leeg over.
  • Beste dbz game ooit gemaakt of ja hij staat samen met the Legend of the Super Saiyan op nummer één gevolgd door hyper dimension.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren