1. Dragon Ball Z: Kakarot komt in januari

Dragon Ball Z: Kakarot komt in januari

Buu Arc-teaser ook onthuld

Dragon Ball Z Kakarot heeft een releasedatum gekregen tijdens de Tokyo Game Show, evenals een nieuwe trailer. De game gebaseerd op de populaire manga en anime komt uit op 17 januari 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De nieuwe trailer toont fragmenten van allerlei gebeurtenissen uit de franchise, zoals de Buu-saga en de dood van Raditz. Er zijn een groot aantal scènes uit de serie te zien in de trailer, die voor fans zeker herkenbaar zijn.

Kakarot-producer Ryosuke Hara heft tijdens de Tokyo Game Show gesproken met GameSpot en wat meer details gedeeld over de game. Eerder leek het alsof alleen Goku, Kid Gohan en Future Trunks speelbare personages zouden zijn, maar Rysuke legt uit dat ook Adult Gohan speelbaar zal zijn tijdens de Majin Buu-saga.

Dragon Ball Z Kakarot

Wanneer men een pre-order plaatst ontvangen zij de sidequest ‘A Competitive Party With Friends’, vroege toegang tot Bonyu’s training en een speciale vleessoort die gebruikt kan worden tijdens het koken. Bonyu’s training is normaliter beschikbaar vanaf de Cell-saga, maar spelers met een pre-order krijgen vanaf de Android Arc toegang tot deze training.

Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen.

Lees hier de preview van Dragon Ball Z Kakarot van Jacco waarin hij het volgende zegt: “Met één klap voegde Arc System Works een gewaardeerde nieuwe titel aan het vechtgamelandschap toe, die dankzij de overdaad aan effecten ook nog eens ontzettend leuk is om te aanschouwen. Het leek er even op dat Bandai Namco met de aankomende actie-rpg Dragon Ball Z: Kakarot een volgende hit in de maak had, maar helaas zijn we na een speelsessie nog niet overtuigd.”

Dragon Ball Z Kakarot komt uit op 17 januari 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Oké dit gaat gewoon de ultieme droom zijn die uitkomt. Een DBZ rpg die van begin van DBZ tot eind van DBZ gaat.

    Alleen jammer dat de combat niet turn based is zoals in DBZ : The Legend of the Super Saiyan. Maar nonetheless als iemand zich ook maar een beetje dragon Ball fan noemt moet hier blij mee zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren