1. Dit kun je allemaal verwachten in Dragon Ball Z: Kakarot

Dit kun je allemaal verwachten in Dragon Ball Z: Kakarot

Game komt op 17 januari uit voor pc, PS4 en Xbox One

Een nieuwe Dragon Ball Z: Kakarot-video toont wat je allemaal in de game kunt verwachten.

Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen.

Dragon Ball Z: Kakarot is vanaf 17 januari verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk de trailer hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is dit alleen de Dragon Ball Z anime of zit hier ook GT en Super bij?
 • @Snafu9

  Dit is echt alleen dragon Ball Z (van begin Saiyan saga tot eind kid buu saga) wel is het zo dat er extra verhaallijnen gemaakt zijn voor deze game. Bijvoorbeeld verhalen tussen de Trunks saga en Android saga in.
 • @Meta_coola
  Hmm oke dus kan niet transformeren in SSJ4 en noem maar op wat er verder allemaal komt.

  Dan moet ik nog even goed nadenken of ik deze game wel neem. Vind het altijd wel fijn om een volledige DragonBall game te hebben zoals Xenoverse 2 waar alles in zit en later nog DLC's zijn bijgekomen. Ik wacht sowieso nog even de reviews af misschien verassen ze me.

  Snap eigenlijk ook nooit waarom de Garlic Jr. Saga nooit verwerkt wordt in de games. Misschien dat dit bij deze game wel zo is? Heb het namelijk niet gezien in trailers maar je kan natuurlijk wel met Gohan spelen.
 • @Snafu9

  In de meeste fighting games zit garlic Jr wel. Maar de garlic Jr saga is en blijft natuurlijk filler (in de manga komt garlic ook totaal niet voor)

  Ze hebben er express voor gekozen om alleen dragon Ball Z te gebruiken, is toch wel het meest bekend en voor een deel één is dat meer dan genoeg.

  Al had ik heel graag een game gezien waar je bij de emperor pilaf saga begint en eindigt met de universal survival saga.
 • @Meta_coola
  Precies ja dat was mijn droom en een beetje de hoop van deze game ook ja. Echt vanaf het begin tot eind en dan een side story met GT erin. Dat had echt de ultieme game geweest en ook het complete verhaal gegeven. Was ook meer wat geweest voor de echte fans.

  Snap nu wel de keuze voor DragonBall Z ja. Is het bekends en iedereen kent het verhaaltje wel. En als je de historie van DragonBall games bekijkt komt er een vervolg als deze game goed verkoopt zoals je al zegt.

  Ik heb wel nog hoop dat Garlic Jr. erin zit aangezien je ook moet autorijden met Goku in de game als quest. Verwacht verder niet echt dat ze DLC's gaan uitbrengen. Anders zou het alleen DLC's zijn binnen de DragonBall Z storyline.
 • Ik ben echt zo frickin pumped voor deze game. Nog 11 nachtjes slapen en dan Kaio-ken x20 all day long.
 • @Meta_coola

  All day long? Haha niet te snel uitspelen XD
 • Ik wil dit spel heel graag halen maar deze jongen is aan het sparen voor zijn bruiloft. Dat wordt toch maar even wachten tot het goedkoper wordt.
 • @mightybundy

  Een bruiloft kost idd een pak geld, heb het zelf ervaren 9 jaar geleden. Veel succes en wens jullie beide het beste toe.
 • @CyberFl Dank je wel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren