1. De lanceringstrailer van Dragon Quest Builders 2

De lanceringstrailer van Dragon Quest Builders 2

Game komt aanstaande vrijdag uit op PS4 en Switch

Er is een lanceringstrailer uitgebracht voor Dragon Quest Builders 2.

In de game arriveren spelers op een leeg eiland. Er moeten materialen verzameld worden om een huis en uiteindelijk een dorp te bouwen. De game kan met vrienden gespeeld worden, waardoor spelers samen de spelwereld op kunnen bouwen. Dit scheelt tevens veel tijd. De multiplayer wordt tijdens het spelen van het hoofdverhaal ontgrendeld en is voor in totaal vier spelers. Op PlayStation 4 is de multiplayer alleen online, maar op Switch kan dit ook lokaal.

De trailer toont de typische mix tussen actie-rpg-gameplay en het creatieve aspect van de franchise, maar ook de coöperatieve modus wordt in de video uitgelicht. Dragon Quest Builders 2 komt aanstaande vrijdag uit voor PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Aah lekkere humor, weet alleen niet of ik het 'minion' gedeelte van deze game zo tof vind. Net als in MC bouw ik liever in mn uppie.
  • Geen coop zonder online zeker?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren