1. De eerste trailer van animatiefilm Dragon Quest: Your Story

De eerste trailer van animatiefilm Dragon Quest: Your Story

Film komt in augustus uit in Japan

Square Enix heeft de eerste trailer van animatiefilm Dragon Quest: Your Story uitgebracht.

De film, die op 2 augustus in Japanse bioscopen verschijnt, is gebaseerd op het verhaal uit de game Dragon Quest 5: Hand of the Heavenly Bride. Bekende Japanse stemacteurs als Takeru Satoh en Kasumi Arimura verlenen hun stemmen aan personages.

Your Story werd eerder dit jaar aangekondigd. Yuji Horii van Square Enix helpt mee aan de ontwikkeling van de film en overziet het verhaal. Koichi Sugiyama, de gebruikelijk componist voor de games, voorziet ook de film van muziek.

Dragon Quest 5 kwam in Japan in 1992 uit voor de Super Famicom en is bij fans erg populair. In de game kan de held een bruid kiezen en daarmee trouwen en een gezin stichten. Ook populair in de game is dat er monsters gevangen kunnen worden die daarna opgevoed kunnen worden. Hier is uiteindelijk de Dragon Quest Monsters-franchise uit ontstaan.

Het is niet bekend of Dragon Quest: Your Story ook buiten Japan uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Eén van de beste verhalen van elke JRPG, hoop dat er ooit een echte remake komt. Misschien wel binnenkort, deze game verdient het net zoveel als FF6.
  • Hopelijk komt deze film ook naar het westen toe.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren