1. Netflix komt met animeserie gebaseerd op Dragon's Dogma

Netflix komt met animeserie gebaseerd op Dragon's Dogma

Release nog niet bekend

Er wordt gewerkt aan een animereeks gebaseerd op Dragon's Dogma voor Netflix.

Netflix heeft aangekondigd met meerdere animestudio's samen te werken om meer content te verkrijgen. De Dragon's Dogma-serie is hier een voorbeeld van. De serie wordt geproduceerd door Sublimation.

De serie moet "de reis van een man op zoek naar wraak op een draak die zijn hart gestolen heeft" volgen. "Onderweg wordt de man opnieuw tot leven geroepen als een Arisen." Meer details zijn er nog niet bekend. Netflix kondigde ook een animereeks aan gebaseerd op de serie Altered Carbon, en een spin-off van Ghost in the Shell.

Dragon's Dogma: Dark Arisen is een actie-rpg met een open wereld waarin de speler als de 'Arisen' op een queeste gaat om een draak te vernietigen. De game kwam in 2013 uit op Xbox 360 en PlayStation 3 en komt in april ook naar Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oeh zo'n haat liefde verhouding met deze game. Het had echt tergend irritante onderdelen als terugkerende tegenstanders die veel te zwak voor je waren waardoor iedere reis van A naar B een uur extra duurde, Pawns die je de oren van de kop zeikten, een heel raar conditie systeem dat je liet rennen/lopen/rennen/lopen en mits verkeerd getimed je strafte met een hijgend personage dat een paar seconde geen stap meer zet, bezat een raar fast-travel systeem aan de hand van een item, en de map zelf oogde erg leeg.

    En toch, de gevechten waren tof, de gameplay over het algemeen erg leuk en ook de spelwereld zelf wist mij te boeien. Met name de gevechten tegen de grote beesten waren erg leuk en uitdagend. Heb de game nooit uitgespeeld maar mij er zeker mee vermaakt. Toch heeft Monster Hunter mijn voorkeur binnen dit genre.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren