1. Dreamhack komt in 2019 naar Nederland

Dreamhack komt in 2019 naar Nederland

Evenement vindt plaats van 18 tot 20 oktober

Het Dreamhack-festival komt in 2019 naar Nederland. Het evenement is een langdurige partnerschap aangegaan met Ahoy Rotterdam en organiseert het evenement van 18 tot 20 oktober. Dit maakt de organisatie bekend op de website.

Het evenement vindt plaats in Ahoy Rotterdam tijdens de Rotterdam Games Week. Op Dreamhack 2019 wordt onder andere een toernooi georganiseerd in Counter Strike: Global Offensive met een prijzenpot van 100.000 dollar. Daarnaast is er ook een gaming expo, cosplay-wedstrijden, panel meetings en een LAN-party.

Dreamhack

Dreamhack is een langlopend festival dat bekendstaat om zijn grootschalige LAN-parties. Het evenement bestaat al meer dan twintig jaar en wordt georganiseerd op verschillende locaties in Noord-Amerika en Europa. Op Dreamhack bevinden zich veelal e-sports-competities, live muziek, tentoonstellingen, creatieve competities, cosplay, LAN-parties en meer. Bekijk de website van Dreamhack voor meer informatie of zie de website van de Rotterdam Games Week voor details over Dreamhack in Ahoy Rotterdam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Mm, weer een groots game-event in Nederland. Vraag me af of jullie hier naartoe zouden gaan. Of sowieso naar welke game-events in Nederland jullie gaan en waarom? Misschien wel handig om te weten als we zelf overpeinzen om dingen te gaan doen.
  • @DMons

    Ik ben een paar keer naar first look geweest en het was opzich leuk (vooral om een voorproefje te krijgen van de komende games, wat in mij geval Assassin's Creed: Revelations en Mass Effect 3 waren) maar mij te druk. En ik hou totaal niet van drukte en ik heb altijd het gevoel dat je er als een pinguïn door heen waggelt.
  • Mij zul je nooit op een dergelijk evenement zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren