1. Dreams vanaf 16 april beschikbaar in early access

Dreams vanaf 16 april beschikbaar in early access

Een paar dingen zijn nog niet beschikbaar

Dreams is een bijzondere game waar al veel over gesproken wordt. De bétaversie van de game werd eerder dit jaar al beschikbaar gesteld voor een klein publiek en vanaf 16 april is de game te spelen in early access.

Bepaalde features ontbreken nog aan de early acces-versie, vergelijkbaar met de bèta die vorig jaar liep. De versie is volgens Media Molecule bedoeld voor mensen die dingen willen creëren en vast aan de slag willen met de game. Spelers krijgen toegang tot alle tools, interactieve instructiefilmpjes, arcadegames, voorbeelden en extra content.

Bovendien kan je, als je ervoor kiest, ook de creaties van andere spelers ervaren en je eigen creaties delen. Meer features worden met de tijd toegevoegd en daar kunnen bezitters van de early access-versie direct mee aan de slag.

Dreams

De game kost 29,99 euro en wordt beschikbaar op de PlayStation 4. Het is niet nodig om de game nogmaals aan te schaffen wanneer Dreams volledig uitkomt. De early access-versie heeft wel zijn limieten. Zo zijn PSVR-functionaliteiten nog niet beschikbaar. Het is dus belangrijk om de afweging te maken of je direct volledige toegang wilt of genoegen neemt met iets minder.

We hebben zelf erg genoten van de bèta. Dit zijn volgens ons de leukste Dreams-creaties tot nu toe.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren