1. Vroege Dreams-spelers krijgen eerder toegang

Vroege Dreams-spelers krijgen eerder toegang

11 februari komt de launch-versie uit

Gamers die gebruik hebben gemaakt van de Early Access-versie van Dreams, krijgen de launch-versie voor de officiële release. Early Access-spelers kunnen de volledige game al vanaf 11 februari spelen in plaats van op 14 februari, de officiële releasedatum.

Dreams is een game Media Molecule voor de PlayStation 4, waarin spelers hun eigen games kunnen gaan maken en creaties van anderen kunnen spelen. Gamers konden zich tot begin december voor de Early Access-periode van de game aanmelden. Hierna werd Dreams uit de PlayStation Store gehaald tot de officiële release. Nu heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat de launch-versie voor de Early Access-spelers een paar dagen eerder uitkomt.

Dreams

De launch-versie van Dreams bevat een grote update ten opzichte van de Early Access-versie. Zo komen er twee nieuwe creator-kits voor de game uit; Welcome Home en Ancient Temple. Dreams heeft in de definitieve versie ook nieuwe tutorials en UI. Spelers kunnen in de launch-versie ook de verhaal-modus Arts Dreams spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Man ik kan niet wachten om hier mee aan de slag te gaan! Mijn eigen animaties maken lijkt me echt tof.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren