1. Dreams krijgt mogelijk volledige release op valentijnsdag

Dreams krijgt mogelijk volledige release op valentijnsdag

Tweet in kwestie is verwijderd

Het Twitter-account van de webwinkel ShopTo heeft gisteren een afbeelding gedeeld waarin de releasedatum voor Dreams mogelijk wordt gedeeld.

De tweet gaf 14 februari 2020 als releasedatum aan is inmiddels alweer verwijderd. De bèta van Dreams lanceerde in december vorig jaar en de Early Access was vanaf april dit jaar beschikbaar, maar verder is nog niks bekendgemaakt over de daadwerkelijke lancering. Deze tweet is dus de eerste mogelijk aanwijzing dat de game binnenkort uit bèta gaat.

Dreams is een game die spelers de optie geeft om games te creëren voor anderen om te spelen. In Dreams besturen spelers een Imp, die wordt gebruikt om te communiceren met de wereld van de game. De Imp kan gepersonaliseerd worden en spelers kunnen de emotie van de Imp veranderen door te tekenen op het touchpad van de controller. De Imp heeft ook de mogelijkheid om andere personages over te nemen.

dreams

De levels in Dreams worden gescheiden in verschillende ‘dreams’ en die worden weer met elkaar verbonden door middel van een deur. De speler kan de games en puzzels oplossen met behulp van de Imp en de personages die deze Imp onder zijn of haar controle heeft, evenals verschillende objecten die verzameld worden in de verschillende dromen.

Dreams komt uit voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Geniaal spel, ik heb de beta al een tijdje, en man man man. Er zitten echt creatieve kunstwerkjes in.
  • @CyberFl Is de Beta nog te downloaden? Ik ben wel benieuwd namelijk.
  • @Fanart32 Is early access, dus volgens mij gewoon meteen toegang tot de volledige game/tools met de release als je hem nu hebt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren