1. Er komen drie nieuwe Destiny 2-uitbreidingen uit

Er komen drie nieuwe Destiny 2-uitbreidingen uit

Bungie werkt ook aan een nieuwe IP

Bungie werkt aan drie nieuwe uitbreidingen voor Destiny 2, zo werd tijdens een livestream onthuld.

De meeste aandacht ging naar Beyond Light, dat op 22 september uitkomt. De uitbreiding geeft het startschot voor een nieuw tijdperk voor de game, aangezien het verhaal rondom de Stranger ten einde is gekomen. De uitbreiding draait om Europa, de geboorteplek van de Exo en de piramideschepen. De nieuwe vijand is Aramis, die een geheimzinnige kracht gebruikt en de scepter zwaait op de bevroren maan van Europa.

Bungie onthulde ook de uitbreidingen die daarna volgen. The Witch Queen moet ergens in 2021 uitkomen en Lightfall in 2022. Hier zijn alleen nog maar logo's van getoond. Bungie laat weten dat het Destiny 2 wil blijven uitbreiden, en dat het voor nu niet van plan is om aan een Destiny 3 te werken.

De Season of Arrivals is vanaf nu begonnen in Destiny 2. Dit brengt nieuwe objectives, artifact, een suite met mods en exotic wapens met zich mee.

Zoals de ontwikkelaar eerder al aankondigde, komt Destiny 2 ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Bungie liet gisteren weten dat het spel in 4K en 60 frames per seconde op de next-gen consoles draait. Daarbij komt er meteen cross-play tussen de huidige generatie en de volgende generatie consoles. Alle nieuwe Destiny 2-info is terug te vinden op de website van Bungie.

Tot slot werkt Bungie ook aan een compleet nieuwe game, zo blijkt uit diverse vacatures. Dit moet een ander type spel dan de Destiny-reeks worden. In de vacature voor de Incubation Art Director valt bijvoorbeeld te lezen dat het een "ietwat komische" game wordt met "luchtige en wispelturige personages". De vacature voor de Incubation Investment Designer meldt dat loot wel weer een belangrijk onderdeel wordt: "Je bent gewend om te leven in een gigantische database van honderden snuisterijen, wapens en bescherming. Ook weet je hoe je je een systeem bouwt waarmee je deze items op een slimme manier over een kerker van een necromancer versprijdt." Over deze nieuwe game is verder nog niets bekend, maar Bungie gaf eerder al aan uiteindelijk aan meerdere IP's tegelijk willen werken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ziet er toch wel weer goed uit!
 • Volgens mij gaan ze nu doen wat ze graag wilde doen onder Activision, maar niet konden.
 • Ziet er tof uit. Duurde wat mij betreft wel echt veel te lang voordat er een nieuw damagetype bij kwam. Ik had dit eigenlijk in het begin van d2 verwacht.

  70 euro voor een grote uitbreiding en een jaar lang toegang tot alle content vind ik een prima prijs. Is wat mij betreft vergelijkbaar als elk jaar een game in een bepaalde franchise te kopen.

  Voornamelijk het feit dat ze bepaalde D1 content gaan terugbrengen vind ik super tof. VoG here we come (again)!
 • Is het nog de moeite om er nu nog mee te beginnen?
 • @jo_joost
  Ik zou niet weten waarom niet? Je hebt oprecht veel content dan en vanaf volgend jaar wordt het er pas uit gefilterd. Als het niet teveel geld kost zou ik het zeker doen
 • @blue_blade_3
  Nice, bedankt!
 • @jo_joost
  No problem. Destiny 2 heeft een aantal punten die echt verbeterd moet worden, maar ik vind het super lekker wegspelen. Zeker als je ook maten hebt die het spelen zodat je dungeons kan doen en eventueel raids.
 • @blue_blade_3
  Ja, ben nu bezig met sea of thieves met vrienden. Misschien daarna wel Destiny 2.
 • En weer een smak geld voor weinig
 • @Toxicat3dR
  Wow jij weet al wat er allemaal in de DLC's komt te zitten? Must be Nice!
 • @blue_blade_3 vind jij de dlc's niet enorm prijzig? Al is het zoals bij the witcher heb je voor 10/20 euro aardig wat content. Hier betaal je jezelf elke keer scheel en bent er weer zo op uitgekeken, klopt ik weet niet wat die nieuwe content inhoud maar ik ga het niet weer blind kopen. Begrijp me niet verkeerd.
 • @Toxicat3dR
  Ik vind het niet prijzig nee. Als ik voor 70 euro per jaar gedurende het jaar (kleine) updates krijg voor een game dat ik tof vind vind ik dat een prima deal. Is wat mij betreft niet anders dan iemand die elk jaar een nieuwe FIFA, CoD of AC game koopt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren