1. Drie nieuwe EA Originals in ontwikkeling

Drie nieuwe EA Originals in ontwikkeling

Lost in Random, RustHeart en een nieuwe game van Hazelight

EA werkt met drie studio's samen aan drie nieuwe EA Originals: Lost in Random, RustHeart en een nieuw spel van Hazelight Studios.

EA Originals zijn vaak wat kleinere, excentrieke titels en worden vaak vergeleken met indiegames. De eerste game is Lost in Random, de nieuwe game van Fe-ontwikkelaar Zoink Games. Het spel richt zich vooral op actie en strategie en heeft random elementen.

Lost in Random

De tweede game is RustHeart - een co-op ervaring van Glowmade met de nadruk op actie en avontuur, waarbij spelers hun eigen robot samenstellen en daarmee de spelwereld verkennen.

RustHeart

Tot slot gaat EA de nieuwe game van Hazelight Studios uitgeven. Hazelight bracht vorig jaar A Way Out uit. Er is nog niet veel bekend over het nieuwe spel - er is zelfs nog geen titel bekend - maar het spel moet zich wederom op co-op richten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Waarom was dit niet tijdens de EA-play presentatie zelf, ik bedoel, ik ben veel meer enthousiast voor deze titels dan elke andere titel die zij lieten zien.
    Behalve Jedi Fallen Order, deze zag er nog best vet uit. - Greg Miller was alleen bloed irritant.
  • @Ardyn Op zich is het niet uniek dat uitgevers dergelijke projecten buiten hun livestream aankondigen…

    … maar EA had er zeker genoeg tijd voor tijdens de livestream gisteren, en inderdaad had het de line-up wat diverser gemaakt. Maar aangezien er nog geen trailers zijn denk ik dat het te vroeg was om hier echt tijd aan te besteden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren