1. Drie nieuwe personages onthuld voor Marvel Ultimate Alliance 3

Drie nieuwe personages onthuld voor Marvel Ultimate Alliance 3

Loki, Hawkeye en Ms. Marvel

Het is inmiddels bijna zover, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black order lanceert bijna. Maar welke personages zijn er nu precies allemaal speelbaar?

Spider-Man, Iron Man, Deapool en Thor, zomaar een aantal speelbare personages die bij de lancering direct speelbaar zijn. Tijdens een hands-on demonstratie van het spel met Game Informer waren twee nieuwe personages te zien. Ms. Marvel en Hawkeye worden definitief toegevoegd aan de lijst van speelbare personages.

Zowel Hawkeye als Ms. Marvel worden klassiek benaderd in MUA 3, de personages hebben erg veel weg van hun stripboek versie.

Ms Marvel
Hawkeye

Naast deze twee recent onthulde speelbare personages, werd even later nog een nieuw personage onthuld. Wanneer je het lijntje tussen goed en kwaad graag bewandeld, is deze toevoeging echt iets voor jou. Het gaat hier namelijk om de onvoorspelbare broer van Thor, Loki!

Loki

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Scoort best aardig, maar niet boven de 90%

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren