1. Dubbele XP voor Spirits in nieuw Super Smash Bros. Ultimate-event

Dubbele XP voor Spirits in nieuw Super Smash Bros. Ultimate-event

Vanaf morgenochtend tot en met zondag

Nintendo houdt bijna wekelijks een Spirits-event voor Super Smash Bros. Ultimate. In het event dat morgenochtend vroeg begint, kan er dubbele XP binnengehaald worden voor Spirits.

In de events, die voor het Spirits Board gelden, kunnen spelers normaliter van een bepaald type Spirit meer exemplaren vrijspelen, maar het evenement dat vanaf vandaag begint laat spelers dubbel zoveel XP vrijspelen voor hun bestaande Spirits. Op die manier groeien ze sneller in niveau en worden ze logischerwijs sterker. Ook worden er dubbel zoveel Spirit Points uitgedeeld. Het evenement loopt tot en met zondag.

Super Smash Bros. Ultimate is sinds eind vorig jaar beschikbaar op de Switch en een gigantische hit op de hybride console. Het spel bevat meer dan zeventig speelbare personages. Er zijn daarnaast honderden Spirits te verzamelen. Deze figuurtjes, gebaseerd op allerlei personages uit games van Nintendo en andere uitgevers, geven spelers specifieke buffs en andere voordelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben nog steeds bezig in World of Light en er zitten een paar super moeilijke battles bij zeg…

  Geldt dit dus voor de singleplayer?

  En gebruik je in de (online) mulitplayer ook spirits.

  Ik word wel steeds iets beter merk ik. Nadat ik eerder sceptisch/voorzichtig was, ben ik nu helemaal om. Echt een geweldige game.
 • Deze game is dus aan het doodbloeden? Ow wacht?
 • @CyberFl

  Het is geen Red Dead Redemption ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren