1. Duistere easter egg gevonden in Fall Guys

Duistere easter egg gevonden in Fall Guys

Begraafplaats voor boontjes

Twitter-gebruiker PrinxessTi ontdekt een duister geheim in Fall Guys.

Er kan maar één winnaar zijn in Fall Guys, maar wat gebeurt er met alle levenloze boontjes die de kroon niet weten te bemachtigen? Twitter-gebruiker PrinxessTI heeft kennelijk het antwoord hierop gevonden. Er bestaat namelijk een hele kleine kans dat afgevallen spelers op een begraafplaats voor boontjes belanden.

Niet veel later werd er een Tweet verstuurd vanuit het officiële Twitter-account van Fall Guys. In het bericht schrijft de community manager van de populaire battle royale-game dat het een easter egg betreft die maar weinig spelers ooit zullen zien.

Eerder deze week introduceerde een grote tussentijdse update van Fall Guys een aantal willekeurige objecten. Ook introduceert de update een aantal verbeteringen die Fall Guys 'vloeiender' maken en hint het naar de 'Buig Yeetus', een grote hamer die vermoedelijk uit het niets kan opduiken in levels.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren