1. Dust: An Elysian Tail verschijnt op 10 september voor Switch

Dust: An Elysian Tail verschijnt op 10 september voor Switch

De klassieke rpg-platformer komt naar Nintendo's platform

De rpg-platformer Dust: An Alysian Tail komt op 10 september uit op de Switch eShop.

Dat heeft ontwikkelaar Dean Dodrill op Twitter aangekondigd. Er is nog geen prijs bekend. De game verscheen een aantal jaar geleden al op platformen als Xbox Live en Steam en combineert platform- en rpg-elementen met een kleurrijk uiterlijk. De met de hand geschilderde spelwereld is de setting waarin spelers het mysterieuze personage Dust besturen.

InsideGamer recenseerde game al in 2012. We gaven de game toen een 8,7 en schreven: "Als je de talloze sidequests, challenge arena’s en schatten meerekent steek je met gemak zo’n vijftien uur in de game. Maar het zijn vooral de lekkere gevechten waar je de controller telkens weer voor oppakt. Dust: An Elysian Tail is een afgewerkt product en mag zich met opgeheven hoofd scharen tussen XBLA-toppers als Minecraft, Fez en Trials Evolution."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Super toffe game, zeker een aanrader!

    Fun trivia: Dean Dodrill, de ontwikkelaar van deze game, heeft eerder de animatie voor Jazz Jackrabbit gedaan, en de volledige game (Dust) in zijn eentje gemaakt. Zeer indrukwekkend. Spelen die hap!
  • Kunnen jullie mij vertellen of er nog een review van strange brigade komt bij jullie. De reviews lopen nu binnen en deze zijn tot nu toe zeer positief. Voor alle members die gek zijn op 4 player Coop fun is dit een zeer leuk spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren