1. Dying Light 2 in ontwikkeling

Dying Light 2 in ontwikkeling

Dying Light 2 in ontwikkeling

Ontwikkelaar Techland werkt aan een vervolg op Dying Light. Dit heeft de studio onthuld tijdens de E3-persconferentie van Microsoft.

In Dying Light 2 is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd en hebben mensen zich opgedeeld in verschillend facties. Volgens Narrative Director Chris Avellone hebben de keuzes van spelers grote gevolgen voor de spelwereld en hij illustreert dit aan de hand van een beslissing die de Peacekeeper-factie oppermachtig maakt. Dit betekent echter andere facties nu onderdrukt worden.

Techland heeft nog niets prijsgegeven over de verschijningsdatum van Dying Light 2.

E3

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

  • Heeeeel erg nice!
  • Ziet er echt heel goed uit!
  • Ik heb Dying Light 1 destijds overgeslagen omdat de recensies niet zo denderend waren. Maar dit voelt en ziet er goed uit, zelfs zonder ook maar één zombie in beeld. Waar Rage 2 echt op de comedy-tour lijkt te zijn gegaan wordt dit pure horror/actie. Ben erg benieuwd naar meer beelden !

    Edit: Dit wordt toch wel een PC-game hé…?
  • @Keesje_NLNL

    Als je het mij vraagt is Dying Light een van de beste games van de afgelopen paar jaar.
  • @Breadmanz Eens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren