1. Techland geeft toe dat Dying Light 2 te vroeg is aangekondigd

Techland geeft toe dat Dying Light 2 te vroeg is aangekondigd

Maar de game is niet in 'ontwikkelingshel'

Dying Light 2 is te vroeg aangekondigd, zo geeft ontwikkelaar Techland toe.

Op Twitter vroeg iemand zich af of het wel goedkomt met Dying Light 2 en of de game niet in ontwikkelingshel is beland. Daar reageerde de ontwikkelaar op met het volgende: "De definitie van een ontwikkelingshel houdt in dat een game geen progressie maakt tijdens de ontwikkeling, maar Dying Light 2 blijft vooruitgang boeken. We hebben de game te vroeg aangekondigd, maar het zit in alles behalve een ontwikkelingshel."

Afgelopen weekend kondigde Techland aan dat fans aanstaande woensdag meer informatie over de game deelt. Om wat voor informatie het precies gaat is nog niet duidelijk.

Dying Light 2 werd op E3 2018 aangekondigd en had vorig jaar uit moeten komen. Begin vorig jaar stelde Techland de game echter voor onbepaalde tijd uit. Eerder kwam al naar buiten dat de ontwikkeling van Dying Light 2 geplaagd wordt door slecht beleid. De productiepijplijn van de game zou zo vaak en snel op de schop gaan, dat het net zo goed niet had kunnen bestaan. Sommige werknemers claimen dat de ontwikkeling pure chaos is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren