1. Dying Light 2: Stay Human komt op 7 december uit

Dying Light 2: Stay Human komt op 7 december uit

Game bevat co-op modus voor twee tot vier spelers

Vanaf 7 december is Dying Light 2: Stay Human verkrijgbaar.

Dat meldde Techland gisteravond tijdens een livestream rondom de game. In de livestream werd ook uitgebreide gameplay getoond, alsmede meer verteld over het spel.

De ontwikkelaar laat weten dat keuzes en de gevolgen van die keuzes een belangrijke rol spelen in de game. Door verhaalmissies op bepaalde manieren te doorlopen, kan de manier waarop de game afloopt veranderen. 

Zoals in het eerste spel komen de geïnfecteerde 'zombies' 's nachts in groten getale naar buiten. Vergeleken met het origineel is het 's nachts nog veel gevaarlijker om rond te lopen. Sowieso zijn de straten eigenlijk te gevaarlijk om rond te lopen, waardoor het aan te raden is dat spelers zich over de daken van gebouwen voortbewegen. Aan de andere kant kunnen 's nachts gebouwen verkend worden, aangezien de geïnfecteerden er dan niet schuilen. 

Tot slot werd bekendgemaakt dat het spel ook in co-op gespeeld kan worden. Tot vier mensen kunnen samen spelen.

Dying Light 2: Stay Human komt op 7 december uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Richting de release is Techland van plan om nog veel meer details over de game te onthullen. Hieronder is eerst de gameplayvideo te zien, en daarna de gehele presentatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kan niet wachten ! ! !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren