1. Dying Light en Left 4 Dead 2-crossover onthuld

Dying Light en Left 4 Dead 2-crossover onthuld

De inhoud is nog niet bekend

Via het officiële Twitter-account van Dying Light laten de makers van de game weten dat een samenwerking met Left 4 Dead 2 binnenkort wordt gelanceerd.

Een aantal dagen geleden werd al gehint naar een samenwerken in een tweet met de resultaten van Dying Light Deadeye’s Promise. Boven de afbeelding met de resultaten stond de tekst: “We don’t want you to be left 4 dead waiting for results! Congratulations Survivors!” De reacties op de tweet stonden vol met ongelovige en enthousiaste reacties, zoals “Ik zie wat je deed!”.Een paar dagen daarna werden de vermoedens bevestigd.

In een nieuwe tweet wordt de samenwerking officieel bekendgemaakt met promotieafbeelding en de tekst: “Survivors! Zijn jullie klaar om wat zombies af te maken? #left4dead2-stijl komt eraan!” Verder is er nog niks onthuld over wat de inhoud van deze samenwerking is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren