1. Dying Light krijgt Battle Royale- en Prison Heist-modus

Dying Light krijgt Battle Royale- en Prison Heist-modus

Drie jaar na release wordt Dying Light nog steeds regelmatig voorzien van updates met nieuwe content. Dit keer heeft ontwikkelaar Techland een nieuwe modus toegevoegd aan het spel, genaamd Prison Heist.

De gratis modus speelt zich af op het zogenoemde Prison Island en het de bedoeling om een gevangenis binnen te breken. Daar moeten spelers zoveel mogelijk loot te pakken zien te krijgen voordat het alarm afgaat. Hoe sneller dit gedaan wordt, hoe beter de beloningen zullen zijn. In de vrijgegeven onderstaande trailer is te zien hoe spelers het in een squad opnemen tegen allerlei vijanden in de gevangenis.

Prison Heist is nu gratis te spelen in Dying Light op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Naast de gloednieuwe modus brengt de update een speciaal tijdelijk evenement met zich mee, Harran Egg. Tijdens dit paas-evenement kunnen spelers tot en met 3 april door zoveel mogelijk eieren te vinden een speciale outfit ontgrendelen en het opnemen tegen een zombie-paashaas. Tot slot is er een mutatie van een Demolisher toegevoegd aan Dying Light, genaamd Sgt. Deathrow. Het monster is te vinden in Old Town en kan verslagen worden voor flink wat experience points.

Verder is er een ware Battle Royale-modus toegevoegd aan Dying Light. In Bad Blood worden zes spelers op verschillende locaties in een map geplaatst met als doel om met verzamelde wapens en loot zombies uit te schakelen. Alle zes spelers hebben dezelfde doelwitten en maar één leven.

In de onderstaande gameplay-video van IGN is in tien minuten een sfeerimpressie te krijgen van de uitbreiding. Wanneer Bad Blood verschijnt voor Dying Light is nog niet bekend, maar naar verwachting dit jaar nog.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Concept van Battle Royale in Dying Light lijkt mij heel tof, maar dan moeten er toch heel wat meer dan zes spelers in een sessie zitten..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren